Informatie

Het einde van het sloopproject van Centrale Harculo komt in zicht. Begin 2019 ligt er een bijna leeg terrein en resteren slechts de bijgebouwen van de eens zo statige centrale. Het is nu tijd om vooruit te kijken: wat komt er voor de centrale in de plaats? Daarom gaan ENGIE, de Gemeente Zwolle en de Provincie Overijssel samen aan de slag om een visie voor het gebied te maken. U wordt van harte uitgenodigd om met ons mee te denken.


Ideeën, kansen, dromen en aandachtspunten 

Heeft u ideeën voor dit gebied, ziet u kansen om het terrein een bijdrage te laten leveren aan bijvoorbeeld duurzame energie opwekking, het duurzaam maken van uw directe woonomgeving, het aardgas vrij maken van uw huis? Denkt u dat het terrein voor meerwaarde of grotere leefbaarheid kan zorgen? Wilt u graag uw aandachtspunten delen? Of heeft u een visie op de inrichting/aankleding van het gebied? Denk en werk met ons mee aan een nieuwe invulling van het terrein tijdens een: 


Actieve werksessie op woensdag 23 januari 2019

ENGIE, Grote Voort 291 in Zwolle

Inloop 19:00 uur, start programma 19:30 uur (eindtijd ca. 21:45) 

 

Thema’s

Na een korte inleiding gaan we met elkaar in kleine groepen aan het werk aan de hand van de volgende thema’s:

•Energietransitie en duurzaamheid 

•Functies (type bedrijvigheid) die een plek kunnen vinden op het terrein 

•Uitstraling (beeld, inrichting, aankleding) van het gebied 

 

Aanmelden 

Aanmelden kan tot en met 18 januari. Nadere informatie ontvang u vervolgens per e-mail. Er is plaats voor maximaal 80 deelnemers. Meld u hier aan!